Пшоняна каша з гарбузом і курагою «Кумунька личка»
Інгредієнти
Крупа пшоняна - ½ склянки
Гарбуз - 100 г
Молоко - 100 мл
Вершкове масло - 20 г
Курага - 3 шт.
Сіль - за смаком
Крок за кроком
-
Переберіть пшоно, добре промийте його в гарячій воді.
-
Гарбуз очистіть від м'якоті і шкірки, натріть на крупній тертці.
-
В одну склянку киплячої підсоленої води висипте крупу, трохи поваріть, потім додайте тертий гарбуз, курагу і молоко.
-
Варіть кашу на невеликому вогні до готовності, в кінці варіння додайте вершкове масло.
-
Готову кашу залиште хвилин на 15 доходити в теплі.