Пшоняна каша з гарбузом і курагою «Кумунька личка»

Пшоняна каша з гарбузом і курагою «Кумунька личка»

Вагітність
Рецепт
друга страва
Difficulty: Легкий

Інгредієнти

Крупа пшоняна - ½ склянки
Гарбуз - 100 г
Молоко - 100 мл
Вершкове масло - 20 г
Курага - 3 шт.
Сіль - за смаком

Крок за кроком

  • Переберіть пшоно, добре промийте його в гарячій воді.

  • Гарбуз очистіть від м'якоті і шкірки, натріть на крупній тертці.

  • В одну склянку киплячої підсоленої води висипте крупу, трохи поваріть, потім додайте тертий гарбуз, курагу і молоко.

  • Варіть кашу на невеликому вогні до готовності, в кінці варіння додайте вершкове масло.

  • Готову кашу залиште хвилин на 15 доходити в теплі.

Приєднуйтеся до Клубу

  Приєднуйтеся до Клубу

Ми знаємо, що бути мамою - це не тільки безмежне щастя, а ще й велика відповідальність. Ми допоможемо вам!

Логотип поштової розсилки

Поштова розсилка

Учасники клубу отримують на пошту інформацію про розвиток дитини на всіх етапах.

Логотип безкоштовного тестування

Безкоштовне тестування

Учасники клубу можуть безкоштовно спробувати харчування від Nestle®.

Логотип поради та статті

Поради та статті

Поради від експертів для покращення фізичного стану.