Рибний суп-пюре «Золота рибка»

Рибний суп-пюре «Золота рибка»

Вагітність
Рецепт
перша страва
Difficulty: Легкий

Інгредієнти

  • Рибне філе (судак) - 150 г
  • Картопля - ½ шт.
  • Рис - 1 ч. л.
  • Морква - ½ шт.
  • Цибуля - ¼ шт.
  • Вершкове масло - 20 г
  • Зелень кропу – дрібка
  • Сіль за смаком

Крок за кроком

  • Рибу відокремте від кісток, промийте, наріжте на невеликі шматочки, покладіть в каструлю, залийте 2 л води і поставте на вогонь. Після закипання підсоліть і додайте у воду очищену і дрібно нашинковану цибулю. Проваріть близько 30 хвилин на повільному вогні, після чого витягніть рибу з бульйону, а сам бульйон процідіть через марлю або дрібне сито. Проціджений бульйон знову поставте на вогонь, додайте рис (попередньо відварений до напівготовності) і картоплю - очищену і порізану брусочками.

  • Приблизно через 10 хвилин покладіть в каструлю очищену і натерту на дрібній тертці моркву. Варіть все разом до готовності - ще приблизно 15-20 хвилин. В кінці варіння покладіть в суп очищену від кісток відварену рибу, трохи масла, і дайте прокипіти на сильному вогні кілька хвилин.

  • Перед подачею на стіл посипте страву дрібно нарізаним кропом і подрібніть блендером до пюреподібного стану.

Приєднуйтеся до Клубу

  Приєднуйтеся до Клубу

Ми знаємо, що бути мамою - це не тільки безмежне щастя, а ще й велика відповідальність. Ми допоможемо вам!

Логотип поштової розсилки

Поштова розсилка

Учасники клубу отримують на пошту інформацію про розвиток дитини на всіх етапах.

Логотип безкоштовного тестування

Безкоштовне тестування

Учасники клубу можуть безкоштовно спробувати харчування від Nestle®.

Логотип поради та статті

Поради та статті

Поради від експертів для покращення фізичного стану.