Інгредієнти
- Очищений корінь петрушки 30г
- Очищена біла і зелена спаржа 70 г
- Очищене яблуко без насіння 20 г
- Селера без волокнистих частин 30 г
- Теляча вирізка без кісток 50 г
- Кукурудзяна каша Nestlé, з 4х місяців життя
- 2 чайні ложки
- Вода 1 ½ чашки
- Вершкове масло 1 чайна ложка
- Зварений яєчний жовток 1 шт
- Кріп (листя без стеблинок
Крок за кроком
-
Варити нарізане скибочками м'ясо в одній склянці води протягом 20 хвилин.
-
Через 10 хвилин додати зелену спаржу, селеру і подрібнений корінь петрушки.
-
В кінці приготування додати яблуко і кукурудзяну кашу Nestlé.
-
Коли всі інгредієнти стануть м'якими, змішати їх в однорідне пюре, і в кінці перемішування додати розм'якшене вершкове масло.
-
Окремо зварити білу спаржу в невеликій кількості води і змішати з іншими інгредієнтами.
-
Посипати теплий суп подрібненим кропом і тертим вареним жовтком, а також шматочками білої спаржі.