Полента з селянським і твердим сиром

Полента з селянським і твердим сиром

Вагітність
Рецепт
друга страва
Difficulty: Легкий

Інгредієнти

  • Кукурудзяна крупа - 200 г
  • Молоко - 200 мл
  • Селянський сир - 100 г
  • Твердий зрілий сир типу пармезан - 100 г
  • Часник - 1 зубчик
  • Зелень (базилік, кріп)
  • Сіль - 1 дрібка
  • Рослинна олія (оливкова) - 10 г.

Крок за кроком

  • Кукурудзяну крупу переберіть і промийте. Закип'ятіть 2 склянки підсоленої води, покладіть крупу і варіть на середньому вогні, помішуючи. Через 5-7 хвилин долийте в каструлю молоко, перемішайте та зменшіть вогонь до слабкого. Варіть кукурудзяну крупу до готовності під кришкою, періодично помішуючи, протягом 25 хвилин.

  • Натріть сир і додайте половину його кількості в готову кашу. Перемішайте до однорідності.

  • Маслом змастіть форму для запікання, викладіть кашу на її дно рівним шаром близько 1 см, розрівняйте і залиште охолонути. Каша повинна застигнути.

  • Дрібно покришіть зелень, часник роздавіть пресом, перемішайте з селянським сиром.

  • Викладіть сирну начинку на кашу і засипте сиром, що залишився.

  • Запікайте в мікрохвильовій печі протягом 5 хвилин і залиште ще на 10 хвилин після її відключення.

Приєднуйтеся до Клубу

  Приєднуйтеся до Клубу

Ми знаємо, що бути мамою - це не тільки безмежне щастя, а ще й велика відповідальність. Ми допоможемо вам!

Логотип поштової розсилки

Поштова розсилка

Учасники клубу отримують на пошту інформацію про розвиток дитини на всіх етапах.

Логотип безкоштовного тестування

Безкоштовне тестування

Учасники клубу можуть безкоштовно спробувати харчування від Nestle®.

Логотип поради та статті

Поради та статті

Поради від експертів для покращення фізичного стану.