Інгредієнти
- Печінка яловича або куряча - 50 г
- Мелені сухарі - 2 ч. Л.
- Вершкове масло - 15-20 г
- Куряче яйце - 1 шт.
- Молоко - 50 г
- Зелень петрушки або кропу - за смаком
Крок за кроком
-
Печінку промийте, потушкуйте з частиною масла і невеликою кількістю води на повільному вогні, подрібніть до однорідної маси (через сито, м'ясорубку або за допомогою блендера).
-
Змішайте печінкову масу з меленими сухарями, замоченими в частині молока, посоліть, додайте подрібнену зелень і молоко, що залишилося.
-
Збийте в піну яєчний білок і додайте піну до суміші з печінки, обережно перемішайте.
-
Форму змастіть маслом, покладіть в неї отриману суміш, накрийте змащеним маслом папером і випікайте 20 хвилин в духовій шафі при 180 ° С 20-25 хвилин.
-
Подайте з крупно нарізаними овочами - помідором, огірком, відвареною картоплею.