Пудинг з печінки «Залізне здоров'я»

Пудинг з печінки «Залізне здоров'я»

Вагітність
Рецепт
друга страва
Difficulty: Легкий

Інгредієнти

  • Печінка яловича або куряча - 50 г
  • Мелені сухарі - 2 ч. Л.
  • Вершкове масло - 15-20 г
  • Куряче яйце - 1 шт.
  • Молоко - 50 г
  • Зелень петрушки або кропу - за смаком

Крок за кроком

  • Печінку промийте, потушкуйте з частиною масла і невеликою кількістю води на повільному вогні, подрібніть до однорідної маси (через сито, м'ясорубку або за допомогою блендера).

  • Змішайте печінкову масу з меленими сухарями, замоченими в частині молока, посоліть, додайте подрібнену зелень і молоко, що залишилося.

  • Збийте в піну яєчний білок і додайте піну до суміші з печінки, обережно перемішайте.

  • Форму змастіть маслом, покладіть в неї отриману суміш, накрийте змащеним маслом папером і випікайте 20 хвилин в духовій шафі при 180 ° С 20-25 хвилин.

  • Подайте з крупно нарізаними овочами - помідором, огірком, відвареною картоплею.

Приєднуйтеся до Клубу

  Приєднуйтеся до Клубу

Ми знаємо, що бути мамою - це не тільки безмежне щастя, а ще й велика відповідальність. Ми допоможемо вам!

Логотип поштової розсилки

Поштова розсилка

Учасники клубу отримують на пошту інформацію про розвиток дитини на всіх етапах.

Логотип безкоштовного тестування

Безкоштовне тестування

Учасники клубу можуть безкоштовно спробувати харчування від Nestle®.

Логотип поради та статті

Поради та статті

Поради від експертів для покращення фізичного стану.