Інгредієнти
Рис - ½ склянки
М'ясний фарш - 200 г
Цибуля - ½ шт.
Морква - ½ шт.
Чорнослив - 2-3 шт.
Масло вершкове - 50 г
Натуральний йогурт - 150-200 мл
Яйця - 2 шт.
Крок за кроком
-
Рис промийте та відваріть до напівготовності.
-
Дрібно поріжте цибулю, чорнослив, натріть на тертці моркву. На розігріту сковорідку з невеликою кількістю рослинної олії викладіть цибулю і моркву. Через пару хвилин додайте трохи води, закрийте кришкою і тушкуйте до прозорості цибулі.
-
Додайте до овочів фарш і чорнослив. Тушкуйте до готовності фаршу.
-
Яйця і йогурт збийте, трохи присоліть, з'єднайте з рисом і ретельно перемішайте.
-
Викладіть в ємність для запікання, змащену маслом, половину рисово-яєчної суміші. На рис - тушковані овочі з м'ясом і чорносливом. Потім знову рисово-яєчну суміш.
-
Випікайте в розігрітій до 180°С духовці 20-25 хвилин.