Крамбл з яблуками «Наливне яблучко»
Інгредієнти
- Яблука - 300 г
- Борошно - 2/3 склянки
- Цукор - 80 г
- Вершкове масло - 80 г
- Кориця - 1 ч. л.
Крок за кроком
-
Змішайте борошно з цукром і розтопленим вершковим маслом до стану крихти.
-
Видаліть з яблук серцевину і поріжте їх шматочками.
-
Порційні формочки для випічки злегка змастіть маслом. Викладіть у формочки яблука, посипте їх корицею, а зверху викладіть отриману крихту.
-
Випікайте в духовій шафі 20-25 хвилин при температурі 200 ° С.
Рекомендовані рецепти
View details Яблука, фаршировані сиром та родзинками «Наливне яблучко»
Яблука, фаршировані сиром та родзинками «Наливне яблучко»
Легкий
View details Тефтелі з яловичини із пшоном та чорносливом «Карлсон повернувся!»
Тефтелі з яловичини із пшоном та чорносливом «Карлсон повернувся!»
Легкий
View details Омлет з морською капустою «Морський рол»
Омлет з морською капустою «Морський рол»
Легкий
View details Гарбузовий міні пудинг «Подарунок Попелюшці»
Гарбузовий міні пудинг «Подарунок Попелюшці»
Легкий
View details Пшоняна каша з гарбузом і курагою «Кумунька личка»
Пшоняна каша з гарбузом і курагою «Кумунька личка»
Легкий
View details Рибне суфле з морквою на пару «Царство Нептуна»
Рибне суфле з морквою на пару «Царство Нептуна»
Легкий