Інгредієнти
- Очищена морква 20 г
- Очищений корінь петрушки 20 г
- Очищена картопля 20 г
- Суцвіття брокколі 1 невеликий шпинат 4-6 шт
- Куряче філе без шкіри і кісток 40 г
- Відварений жовток курячого яйця 1 шт
- Рисова каша Nestlé, починаючи з 4 місяців життя
- 1 чайна ложка
- Сир моцарела 30 г
Utensils
Підказка! - гратен можна посипати тертим сиром моцарела.
Крок за кроком
-
Варити моркву і петрушку, нарізану маленькими шматочками, до м'якості, протерти крізь сито і перемішати до консистенції пюре.
-
Додати половину натертого на терці сиру моцарела і яєчного жовтка, розім’ятого виделкою, до пюре з овочів.
-
Протерти м'яку картоплю через сито (не перемішувати) і змішати з м'якою брокколі, пропущеною через блендер, і ошпареним листям шпинату, які були попередньо протерті крізь сито або пропущені через блендер разом з брокколі.
-
Нарізати куряче філе на невеликі шматочки, відварити до м'якості, витягнути з бульйону і змішати з попередніми інгредієнтами або протерти крізь дрібне сито.
-
Додати рисову кашу в бульйон (приблизно 40 мл) і перемішати її з протертою куркою і половиною тертого сиру.
-
Помістити всі три суміші у жароміцний посуд - морква з петрушкою, картопля з брокколі і шпинатом, і курка з кашею, так щоб вони не перемішувалися, і поставити в духовку, попередньо розігріту до 120ºC приблизно на 5-6 хвилин (не довше - щоб вони не надто зарум'янювались).
Підказка!
Гратен можна посипати тертим сиром моцарела.