Пшоняна каша з гарбузом і курагою «Кумунька личка»
Інгредієнти
Крупа пшоняна - ½ склянки
Гарбуз - 100 г
Молоко - 100 мл
Вершкове масло - 20 г
Курага - 3 шт.
Сіль - за смаком
Крок за кроком
-
Переберіть пшоно, добре промийте його в гарячій воді.
-
Гарбуз очистіть від м'якоті і шкірки, натріть на крупній тертці.
-
В одну склянку киплячої підсоленої води висипте крупу, трохи поваріть, потім додайте тертий гарбуз, курагу і молоко.
-
Варіть кашу на невеликому вогні до готовності, в кінці варіння додайте вершкове масло.
-
Готову кашу залиште хвилин на 15 доходити в теплі.
Рекомендовані рецепти
View details Омлет з морською капустою «Морський рол»
Омлет з морською капустою «Морський рол»
Легкий
View details Гарбузовий міні пудинг «Подарунок Попелюшці»
Гарбузовий міні пудинг «Подарунок Попелюшці»
Легкий
View details Рибне суфле з морквою на пару «Царство Нептуна»
Рибне суфле з морквою на пару «Царство Нептуна»
Легкий
View details Тефтелі з яловичини із пшоном та чорносливом «Карлсон повернувся!»
Тефтелі з яловичини із пшоном та чорносливом «Карлсон повернувся!»
Легкий