Пшоняна каша з гарбузом і курагою «Кумунька личка»

Пшоняна каша з гарбузом і курагою «Кумунька личка»

Вагітність
Рецепт
друга страва
Складність: Легкий

Інгредієнти

Крупа пшоняна - ½ склянки
Гарбуз - 100 г
Молоко - 100 мл
Вершкове масло - 20 г
Курага - 3 шт.
Сіль - за смаком

Крок за кроком

  • Переберіть пшоно, добре промийте його в гарячій воді.

  • Гарбуз очистіть від м'якоті і шкірки, натріть на крупній тертці.

  • В одну склянку киплячої підсоленої води висипте крупу, трохи поваріть, потім додайте тертий гарбуз, курагу і молоко.

  • Варіть кашу на невеликому вогні до готовності, в кінці варіння додайте вершкове масло.

  • Готову кашу залиште хвилин на 15 доходити в теплі.

Приєднуйтеся до Клубу

  Приєднуйтеся до Клубу

Ми знаємо, що бути мамою - це не тільки безмежне щастя, а ще й велика відповідальність. Ми допоможемо вам!

Поштова розсилка

Поштова розсилка

Учасники клубу отримують на пошту інформацію про розвиток дитини на всіх етапах.

Поштова розсилка

Безкоштовне тестування

Учасники клубу можуть безкоштовно спробувати харчування від Nestle®.

Поради та статті

Поради та статті

Поради від експертів для покращення фізичного стану.