Інгредієнти
- Фарш (свинний або суміш яловичого зі свинним) - 200 г
- Яйце - 1 шт.
- Картопля - 3 шт.
- Морква - 1 шт.
- Цибуля - 1 шт.
- Вермішель у вигляді зірочок, літер або павутинка - 50 г
- Сіль, перець - за смаком
- Рослинна олія для смаження - 3 ст. л.
- Зелень петрушки
Крок за кроком
-
Очищену і порізану невеликими кубиками картоплю почніть варити у 2-х л води.
-
Моркву потріть на тертці, цибулю дрібно поріжте.
-
Коли картопля закипить, трохи присоліть воду, потім додайте моркву і цибулю. Ще через 10 хвилин додайте вермішель.
-
Додайте в м'ясний фарш куряче яйце, подрібнену зелень, трохи підсоліть.
-
Відокремлюючи маленькі шматочки фаршу чайною ложкою, робіть невеликі кульки і кидайте їх в киплячий суп.
-
Коли всі кульки будуть відправлені в каструлю, проваріть суп ще хвилин вісім-десять, до готовності фрикадельок.