
Буряковий суп з яблуком
Інгредієнти
- Буряк, очищений та нарізаний скибочками 80 г
- Картопля 30 г
- Морква 30 г
- Gerber's Delicate chicken, починаючи з 6 місяців життя дитини 2 столових ложки
- Вершкове масло 1 чайна ложка
- Вода ½ чашки
- Свіжий сік ошпареного окропом лимона
- Яблуко ½
- Манна крупа 1 чайна ложка
Крок за кроком
-
Варити помиті і очищені овочі протягом приблизно 15 хвилин.
-
Потім додати манну крупу і готувати на слабкому вогні протягом приблизно 4-5 хвилин.
-
В кінці приготування додати кілька крапель лимонного соку і Gerber's Delicate chicken.
-
Коли суп закипить, розмішати і додати вершкове масло.
-
Запікати яблуко, очищене від шкірки і насіння, при температурі 160 ° C протягом 15 хвилин і потім протерти через сито.
-
Додати протерте яблуко в суп.
Рекомендовані рецепти

Гарбузовий міні пудинг «Подарунок Попелюшці»

Рибне суфле з морквою на пару «Царство Нептуна»

Пшоняна каша з гарбузом і курагою «Кумунька личка»

Яблука, фаршировані сиром та родзинками «Наливне яблучко»

Омлет з морською капустою «Морський рол»

Крем-суп з цвітної капусти з червоним перцем