Яблука, фаршировані сиром та родзинками «Наливне яблучко»
Інгредієнти
- Тверді яблука середнього розміру - 2 шт.
- М'який сир 5-9% - 100 г
- Цукор - 2 ст. л.
- Родзинки - 10-15 шт.
Крок за кроком
-
Родзинки замочіть в окропі на 5-10 хвилин, потім сполосніть холодною водою і промокніть паперовим рушником.
-
Сир змішайте з цукром, додайте родзинки, перемішайте.
-
Видаліть у яблук серцевину з насінням за допомогою ножа і виберіть ложечкою частину м'якоті, не пошкодивши денце.
-
Заповніть виїмки в яблуках сирною масою з родзинками.
-
Поставте яблука в чашу мультиварки, вилийте на дно чаші ½ склянки води. Готуйте яблука на програмі «Випічка» 20-30 хвилин.