Інгредієнти
- Папайя 50 г
- Картопля 30 г
- Морква 30 г
- Філе форелі без шкіри і кісток 40 г
- Ріпакова олія 1 столова ложка
- Рисова каша Nestlé, починаючи з 4 місяців життя
- 2 чайних ложки
- Вода 1 чашка
- Листя петрушки
Крок за кроком
-
Нарізати вимиту і очищену моркву і картоплю великими шматками.
-
Варити протягом приблизно 10 хвилин; потім додати очищену, ошпарену окропом і обсмажену папайю без кісточок, і готувати протягом ще 10 хвилин.
-
Потім додати філе форелі і готувати протягом 5 хвилин на слабкому вогні.
-
Витягнути відварну рибу і протерти через сито. Будьте обережні, в рибі можуть бути кістки. Використовуйте сито з дуже дрібними отворами, щоб подрібнити кістки, які, могли залишитися в рибі.
-
Додати в суп рисову кашу Nestlé і через 2 хвилини приготування перемішати все до однорідної консистенції, додавши невелику кількість олії.
-
Додати рибне пюре в суп або сформувати з нього рол, розрізати на шматочки і покришити в суп.
-
Посипати суп подрібненим листям петрушки