Інгредієнти
- Суцвіття цвітної капусти 40 г
- Корінь петрушки 50 г
- Gerber's Apples з абрикосами, починаючи з 4 місяців життя 3 столові ложки
- Просо 2 чайні ложки
- Соняшникова олія 1 чайна ложка
- Листя свіжого чебрецю 6-8 шт
- Маслинова олія першого віджимання 1 столова ложка
- Свіжий червоний болгарський перець без насіння 60 г
Крок за кроком
-
Нарізати цвітну капусту, а також вимитий і очищений корінь петрушки на дрібні частини і варити протягом приблизно 20 хвилин.
-
У середині процесу приготування додати просо.
-
Коли просо і овочі стали м'якими, перемішати і в кінці перемішування додати листя чебрецю, а також Gerber's Apples з абрикосами, і долити невелику кількість соняшникової олії.
-
Запікати перці в духовці, попередньо розігрітій до 120ºC, протягом 5 хвилин (їх також можна ошпарити окропом).
-
Зняти шкірку з запечених перців і протерти м'якоть через сито, а потім змішати з оливковою олією.
-
Додати м'якоть перців в теплий суп з цвітною капустою і петрушкою