Крем-суп з цвітної капусти з червоним перцем

Крем-суп з цвітної капусти з червоним перцем

6-12 місяців
Рецепт
перша страва
Difficulty: Легкий

Інгредієнти

  • Суцвіття цвітної капусти 40 г
  • Корінь петрушки 50 г
  • Gerber's Apples з абрикосами, починаючи з 4 місяців життя 3 столові ложки
  • Просо 2 чайні ложки
  • Соняшникова олія 1 чайна ложка
  • Листя свіжого чебрецю 6-8 шт
  • Маслинова олія першого віджимання 1 столова ложка
  • Свіжий червоний болгарський перець без насіння 60 г

Крок за кроком

  • Нарізати цвітну капусту, а також вимитий і очищений корінь петрушки на дрібні частини і варити протягом приблизно 20 хвилин.

  • У середині процесу приготування додати просо.

  • Коли просо і овочі стали м'якими, перемішати і в кінці перемішування додати листя чебрецю, а також Gerber's Apples з абрикосами, і долити невелику кількість соняшникової олії.

  • Запікати перці в духовці, попередньо розігрітій до 120ºC, протягом 5 хвилин (їх також можна ошпарити окропом).

  • Зняти шкірку з запечених перців і протерти м'якоть через сито, а потім змішати з оливковою олією.

  • Додати м'якоть перців в теплий суп з цвітною капустою і петрушкою

Приєднуйтеся до Клубу

  Приєднуйтеся до Клубу

Ми знаємо, що бути мамою - це не тільки безмежне щастя, а ще й велика відповідальність. Ми допоможемо вам!

Логотип поштової розсилки

Поштова розсилка

Учасники клубу отримують на пошту інформацію про розвиток дитини на всіх етапах.

Логотип безкоштовного тестування

Безкоштовне тестування

Учасники клубу можуть безкоштовно спробувати харчування від Nestle®.

Логотип поради та статті

Поради та статті

Поради від експертів для покращення фізичного стану.